Lenjerie de pat King 3D Digital Hobby Home din bumbac 100% poplin Serefina Somon

Lenjerie pentru pat matrimonial din bumbac 100% poplin tesatura neteda fina si placuta la atingere accesorizata cu dantela. Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.  Fata de perna are sistem de inchidere tip plic si acelasi model precum cearsaful de pilota. Produsul este ambalat in cutie eleganta de carton si are in interior si o punga pentru cadou fiind un cadou ideal.  Compozitia materialului: 100% Bumbac Tip tesatura: Poplin (tesatura lucioasa cu aspect mercerizat) Grosim.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat King 3D Digital Hobby Home din bumbac 100% poplin Serefina Somon face parte din colectia de Lenjerie pentru pat matrimonial din bumbac 100% poplin tesatura neteda fina si placuta la atingere accesorizata cu dantela. Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.  Fata de perna are sistem de inchidere tip plic si acelasi model precum cearsaful de pilota. Produsul este ambalat in cutie eleganta de carton si are in interior si o punga pentru cadou fiind un cadou ideal.  Compozitia materialului: 100% Bumbac Tip tesatura: Poplin (tesatura lucioasa cu aspect mercerizat) Grosim…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie de pat King 3D Digital Hobby Home din bumbac 100% poplin Serefina Somon
Lenjerie de pat King 3D Digital Hobby Home din bumbac 100% poplin Serefina Somon
293.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo