Lenjerie de pat King 3D Digital Hobby Home din bumbac 100% poplin Cristina

Lenjerie pentru pat matrimonial cu imprimeu 3D Digital realizat pe tesatura de bumbac 100% poplin tesatura neteda fina si placuta la atingere. Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.  Fata de perna are sistem de inchidere tip plic si acelasi model precum cearsaful de pilota. Produsul este ambalat in cutie eleganta de carton si are in interior si o punga pentru cadou fiind un cadou ideal.  Compozitia materialului: 100% Bumbac Tip tesatura: Poplin (tesatura lucioasa cu aspect .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat King 3D Digital Hobby Home din bumbac 100% poplin Cristina face parte din colectia de Lenjerie pentru pat matrimonial cu imprimeu 3D Digital realizat pe tesatura de bumbac 100% poplin tesatura neteda fina si placuta la atingere. Cearsaful de pilota are sistem de inchidere cu nasturi.  Fata de perna are sistem de inchidere tip plic si acelasi model precum cearsaful de pilota. Produsul este ambalat in cutie eleganta de carton si are in interior si o punga pentru cadou fiind un cadou ideal.  Compozitia materialului: 100% Bumbac Tip tesatura: Poplin (tesatura lucioasa cu aspect …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie de pat King 3D Digital Hobby Home din bumbac 100% poplin Cristina
Lenjerie de pat King 3D Digital Hobby Home din bumbac 100% poplin Cristina
293.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo