Lenjerie de pat dublu din FINET Satinat cu 6 piese Fiore

108.0

Lenjerie pentru pat dublu cu 6 piese confectionata din bumbac 100% finet pentru pat dublu. Finetul este un material obtinut din bumbac 100% tratat într-un anumit mod care face ca țesătura să fie moale suplă dar și rezistentă în același timp atât de rezistentă încât lenjeria de pat obtinută va fi ca nouă pentru o bună perioadă de timp. Materialul din care este confectionată lenjeria este de calitate superioara cu o textură fină moale și foarte placută la atingere. GARANTAT NU SE DECOLOREAZ.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna februarie.

Lenjerie de pat dublu din FINET Satinat cu 6 piese Fiore face parte din colectia de Lenjerie pentru pat dublu cu 6 piese confectionata din bumbac 100% finet pentru pat dublu. Finetul este un material obtinut din bumbac 100% tratat într-un anumit mod care face ca țesătura să fie moale suplă dar și rezistentă în același timp atât de rezistentă încât lenjeria de pat obtinută va fi ca nouă pentru o bună perioadă de timp. Materialul din care este confectionată lenjeria este de calitate superioara cu o textură fină moale și foarte placută la atingere. GARANTAT NU SE DECOLOREAZ…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna februarie valabile azi, 20 februarie 2021.

Cumpara acum!

Lenjerie de pat dublu din FINET Satinat cu 6 piese Fiore
Lenjerie de pat dublu din FINET Satinat cu 6 piese Fiore
108.0
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply