Lenjerie de pat dublu din FINET Satinat cu 6 piese cod FPP63

108.0
Lenjerie de pat dublu din FINET Satinat cu 6 piese cod FPP63
Lenjerie de pat dublu din FINET Satinat cu 6 piese cod FPP63
108.0

Lenjerie pentru pat dublu cu 6 piese confectionata din bumbac 100% finet pentru pat dublu. Finetul este un material obținut din bumbac 100% tratat pentru a se obține o țesătură moale suplă dar și rezistentă în același timp atât de rezistentă încât lenjeria de pat obținută va fi ca nouă pentru o lungă perioadă de timp.  GARANTAT NU SE DECOLOREAZA DACĂ SE RESPECTĂ INSTRUCȚIUNILE DE INTREȚINERE. Compozitia materialului: 100% bumbac Tip tesatura: Finet Satinat Grosime material: 140 gr/m2 Densit.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat dublu din FINET Satinat cu 6 piese cod FPP63 face parte din colectia de Lenjerie pentru pat dublu cu 6 piese confectionata din bumbac 100% finet pentru pat dublu. Finetul este un material obținut din bumbac 100% tratat pentru a se obține o țesătură moale suplă dar și rezistentă în același timp atât de rezistentă încât lenjeria de pat obținută va fi ca nouă pentru o lungă perioadă de timp.  GARANTAT NU SE DECOLOREAZA DACĂ SE RESPECTĂ INSTRUCȚIUNILE DE INTREȚINERE. Compozitia materialului: 100% bumbac Tip tesatura: Finet Satinat Grosime material: 140 gr/m2 Densit…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply