Lenjerie de pat dublu din FINET Satinat cu 6 piese cod FPP29

108.0
Lenjerie de pat dublu din FINET Satinat cu 6 piese cod FPP29
Lenjerie de pat dublu din FINET Satinat cu 6 piese cod FPP29
108.0

Lenjerie pentru pat dublu cu 6 piese confectionata din bumbac 100% finet pentru pat dublu. Finetul este un material obținut din bumbac 100% tratat pentru a se obține o țesătură moale suplă dar și rezistentă în același timp atât de rezistentă încât lenjeria de pat obținută va fi ca nouă pentru o lungă perioadă de timp.  GARANTAT NU SE DECOLOREAZA DACĂ SE RESPECTĂ INSTRUCȚIUNILE DE INTREȚINERE. Compozitia materialului: 100% bumbac Tip tesatura: Finet Satinat Grosime material: 140 gr/m2 Densit.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat dublu din FINET Satinat cu 6 piese cod FPP29 face parte din colectia de Lenjerie pentru pat dublu cu 6 piese confectionata din bumbac 100% finet pentru pat dublu. Finetul este un material obținut din bumbac 100% tratat pentru a se obține o țesătură moale suplă dar și rezistentă în același timp atât de rezistentă încât lenjeria de pat obținută va fi ca nouă pentru o lungă perioadă de timp.  GARANTAT NU SE DECOLOREAZA DACĂ SE RESPECTĂ INSTRUCȚIUNILE DE INTREȚINERE. Compozitia materialului: 100% bumbac Tip tesatura: Finet Satinat Grosime material: 140 gr/m2 Densit…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna septembrie valabile azi, 17 septembrie 2020.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply