Lenjerie de pat dublu din damasc linear galbui cu 4 piese fabricat la Pucioasa cod DR6 – produs original

150.0
Lenjerie de pat dublu din damasc linear galbui cu 4 piese fabricat la Pucioasa cod DR6 – produs original
Lenjerie de pat dublu din damasc linear galbui cu 4 piese fabricat la Pucioasa cod DR6 – produs original
150.0

Lenjerie de pat dublu din damasc linear(tesatura din fabrica ci nu imprimata) confectionata din bumbac 100% cu 4 piese folosita cel mai mult in regimul hotelier datorita simplitatii si calitatii extraordinare ce are un aspect usor lucios pentru o nota de eleganta si rafinament. Damascul este recunoscut pentru rezistenta sa in timp la nenumarate spalari nemodificandu-si aspectul.Echipeaza-ti dormitorul cu o lenjerie fina ca cea a hotelurilor de 5 stele! Ofera-ti clipe de rasfat la tine a.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat dublu din damasc linear galbui cu 4 piese fabricat la Pucioasa cod DR6 – produs original face parte din colectia de Lenjerie de pat dublu din damasc linear(tesatura din fabrica ci nu imprimata) confectionata din bumbac 100% cu 4 piese folosita cel mai mult in regimul hotelier datorita simplitatii si calitatii extraordinare ce are un aspect usor lucios pentru o nota de eleganta si rafinament. Damascul este recunoscut pentru rezistenta sa in timp la nenumarate spalari nemodificandu-si aspectul.Echipeaza-ti dormitorul cu o lenjerie fina ca cea a hotelurilor de 5 stele! Ofera-ti clipe de rasfat la tine a…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply