Lenjerie de pat dublu din damasc linear galbui cu 4 piese fabricat la Pucioasa cod DR6 – produs original

150.0

Lenjerie de pat dublu din damasc linear(tesatura din fabrica ci nu imprimata) confectionata din bumbac 100% cu 4 piese folosita cel mai mult in regimul hotelier datorita simplitatii si calitatii extraordinare ce are un aspect usor lucios pentru o nota de eleganta si rafinament. Damascul este recunoscut pentru rezistenta sa in timp la nenumarate spalari nemodificandu-si aspectul.Echipeaza-ti dormitorul cu o lenjerie fina ca cea a hotelurilor de 5 stele! Ofera-ti clipe de rasfat la tine a.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat dublu din damasc linear galbui cu 4 piese fabricat la Pucioasa cod DR6 – produs original face parte din colectia de Lenjerie de pat dublu din damasc linear(tesatura din fabrica ci nu imprimata) confectionata din bumbac 100% cu 4 piese folosita cel mai mult in regimul hotelier datorita simplitatii si calitatii extraordinare ce are un aspect usor lucios pentru o nota de eleganta si rafinament. Damascul este recunoscut pentru rezistenta sa in timp la nenumarate spalari nemodificandu-si aspectul.Echipeaza-ti dormitorul cu o lenjerie fina ca cea a hotelurilor de 5 stele! Ofera-ti clipe de rasfat la tine a…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna octombrie valabile azi, 17 octombrie 2019.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.

Fara comentarii recente.

Leave a reply