Lenjerie de pat dublu din bumbac 100% ranforce Victoria Yade – Beige

159.0

Lenjerie Victoria pentru pat matrimonial din bumbac 100% ranforce. Bumbacul Ranforce are o densitate mai mare a tesaturii firul este mai fin si nepieptanat toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cuvopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese dintesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere. Cusaturile sunt reali.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna februarie.

Lenjerie de pat dublu din bumbac 100% ranforce Victoria Yade – Beige face parte din colectia de Lenjerie Victoria pentru pat matrimonial din bumbac 100% ranforce. Bumbacul Ranforce are o densitate mai mare a tesaturii firul este mai fin si nepieptanat toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cuvopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese dintesatura produsului daca sunt respectate instructiunile de intretinere. Cusaturile sunt reali…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna februarie valabile azi, 22 februarie 2021.

Cumpara acum!

Lenjerie de pat dublu din bumbac 100% ranforce Victoria Yade – Beige
Lenjerie de pat dublu din bumbac 100% ranforce Victoria Yade – Beige
159.0
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply