Lenjerie de pat Dublu din bumbac 100% percalle Hellen

Lenjerie  pentru pat matrimonial din bumbac 100% percalle. Bumbacul Percalle are o densitate mai mare a tesaturii firul este mai fin si nepieptanat toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei dar si conferind un aspect fin mat la fel ca si textura. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cuvopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese dintesatura produsului daca sunt respectate ins.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat Dublu din bumbac 100% percalle Hellen face parte din colectia de Lenjerie  pentru pat matrimonial din bumbac 100% percalle. Bumbacul Percalle are o densitate mai mare a tesaturii firul este mai fin si nepieptanat toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei dar si conferind un aspect fin mat la fel ca si textura. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cuvopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese dintesatura produsului daca sunt respectate ins…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie de pat Dublu din bumbac 100% percalle Hellen
Lenjerie de pat Dublu din bumbac 100% percalle Hellen
150.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo