Lenjerie de pat Dublu din bumbac 100% percalle Hellen

150.0
Lenjerie de pat Dublu din bumbac 100% percalle Hellen
Lenjerie de pat Dublu din bumbac 100% percalle Hellen
150.0

Lenjerie  pentru pat matrimonial din bumbac 100% percalle. Bumbacul Percalle are o densitate mai mare a tesaturii firul este mai fin si nepieptanat toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei dar si conferind un aspect fin mat la fel ca si textura. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cuvopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese dintesatura produsului daca sunt respectate ins.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat Dublu din bumbac 100% percalle Hellen face parte din colectia de Lenjerie  pentru pat matrimonial din bumbac 100% percalle. Bumbacul Percalle are o densitate mai mare a tesaturii firul este mai fin si nepieptanat toate acestea pentru o rezistenta ridicata in timp si pentru a oferi un somn odihnitor fara problema transpiratiei dar si conferind un aspect fin mat la fel ca si textura. Imprimeurile sunt realizate cu ultima tehnologie de printare cuvopsea reactiva necancerigena si antialergica care nu iese dintesatura produsului daca sunt respectate ins…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna august valabile azi, 5 august 2020.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply