Lenjerie de pat dublu cu volanase din Finet Satinat cu 6 piese Ander

108.0

Lenjerie de pat dublu din finet satinat cu volanase identica cu poza. Pe partea de jos a cearsafului de pat aveti asezate superbele volanase care oferta acestor modele eleganta si rafinament. Fetele de perna se inchid cu flep (petrecute) si au volanase clasice. Cearceaful de pat are prins pe fiecare colt cate un elastic care vine prins sub saltea pentru a nu permite alunecarea cearsafului de pe pat. Finetul este un material obtinut din bumbac 100% tratat într-un anumit mod care face ca ț.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna februarie.

Lenjerie de pat dublu cu volanase din Finet Satinat cu 6 piese Ander face parte din colectia de Lenjerie de pat dublu din finet satinat cu volanase identica cu poza. Pe partea de jos a cearsafului de pat aveti asezate superbele volanase care oferta acestor modele eleganta si rafinament. Fetele de perna se inchid cu flep (petrecute) si au volanase clasice. Cearceaful de pat are prins pe fiecare colt cate un elastic care vine prins sub saltea pentru a nu permite alunecarea cearsafului de pe pat. Finetul este un material obtinut din bumbac 100% tratat într-un anumit mod care face ca ț…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna februarie valabile azi, 20 februarie 2021.

Cumpara acum!

Lenjerie de pat dublu cu volanase din Finet Satinat cu 6 piese Ander
Lenjerie de pat dublu cu volanase din Finet Satinat cu 6 piese Ander
108.0
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply