Lenjerie de pat dublu 3D Digital Print Ralex Pucioasa Tulips

159.0
Lenjerie de pat dublu 3D Digital Print Ralex Pucioasa Tulips
Lenjerie de pat dublu 3D Digital Print Ralex Pucioasa Tulips
159.0

Lenjerii de pat cu imprimeu digital 3D fabricate de Ralex Pucioasa. Imprimeul de pe cearsaful de pilota este ca in fotografia de prezentare. Pernele prezinta imprimeuri ca in fotografie. Materialul din care sunt confectionate aceste lenjerii de pat este neted placut la atingere si este tratat antisifonare. Aceste lenjerii sunt usor de intretinut nu intra la apa iar culorile se pastreaza in timp. Compozitie material: 50% BBC + 50% PES Pachetul contine: - Cearceaf pat 230x230cm ±5cm (cl.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat dublu 3D Digital Print Ralex Pucioasa Tulips face parte din colectia de Lenjerii de pat cu imprimeu digital 3D fabricate de Ralex Pucioasa. Imprimeul de pe cearsaful de pilota este ca in fotografia de prezentare. Pernele prezinta imprimeuri ca in fotografie. Materialul din care sunt confectionate aceste lenjerii de pat este neted placut la atingere si este tratat antisifonare. Aceste lenjerii sunt usor de intretinut nu intra la apa iar culorile se pastreaza in timp. Compozitie material: 50% BBC + 50% PES Pachetul contine: – Cearceaf pat 230x230cm ±5cm (cl…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna iulie valabile azi, 9 iulie 2020.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply