Lenjerie de pat dublu 3D Digital Print Ralex Pucioasa Autumn Roses

Lenjerii de pat cu imprimeu digital 3D fabricate de Ralex Pucioasa. Imprimeul de pe cearsaful de pilota este ca in fotografia de prezentare. Pernele prezinta imprimeuri ca in fotografie. Materialul din care sunt confectionate aceste lenjerii de pat este neted placut la atingere si este tratat antisifonare. Aceste lenjerii sunt usor de intretinut nu intra la apa iar culorile se pastreaza in timp. Compozitie material: 50% BBC + 50% PES Pachetul contine: - Cearceaf pat 230x230cm ±5cm (cl.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat dublu 3D Digital Print Ralex Pucioasa Autumn Roses face parte din colectia de Lenjerii de pat cu imprimeu digital 3D fabricate de Ralex Pucioasa. Imprimeul de pe cearsaful de pilota este ca in fotografia de prezentare. Pernele prezinta imprimeuri ca in fotografie. Materialul din care sunt confectionate aceste lenjerii de pat este neted placut la atingere si este tratat antisifonare. Aceste lenjerii sunt usor de intretinut nu intra la apa iar culorile se pastreaza in timp. Compozitie material: 50% BBC + 50% PES Pachetul contine: – Cearceaf pat 230x230cm ±5cm (cl…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie de pat dublu 3D Digital Print Ralex Pucioasa Autumn Roses
Lenjerie de pat dublu 3D Digital Print Ralex Pucioasa Autumn Roses
159.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo