Lenjerie de pat din Catifea Super Elegant Pucioasa cu 4 piese Fiona

159.0

Lenjerie PUCIOASA pentru pat dublu de 2 persoane fabricata catifea. Catifeaua este un material nobil realizat fie din lana bumbac sau matase. Acest material are dosul ca stofele obisnuite iar fata cu peri desi si scurti dand impresia unei blani fine si scurte de o finete deosebita. Produsul este ambalat in cutie eleganta de carton fiind ideal pentru cadouri sau chiar pentru depozitarea lui. Compozitia materialului: 100% matase Tip tesatura: Catifea Grosime material: 180 gr/m2 Densitate .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna februarie.

Lenjerie de pat din Catifea Super Elegant Pucioasa cu 4 piese Fiona face parte din colectia de Lenjerie PUCIOASA pentru pat dublu de 2 persoane fabricata catifea. Catifeaua este un material nobil realizat fie din lana bumbac sau matase. Acest material are dosul ca stofele obisnuite iar fata cu peri desi si scurti dand impresia unei blani fine si scurte de o finete deosebita. Produsul este ambalat in cutie eleganta de carton fiind ideal pentru cadouri sau chiar pentru depozitarea lui. Compozitia materialului: 100% matase Tip tesatura: Catifea Grosime material: 180 gr/m2 Densitate …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna februarie valabile azi, 21 februarie 2021.

Cumpara acum!

Lenjerie de pat din Catifea Super Elegant Pucioasa cu 4 piese Fiona
Lenjerie de pat din Catifea Super Elegant Pucioasa cu 4 piese Fiona
159.0
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply