Lenjerie de pat din bumbac satinat superior cu 4 piese Rose Purple

66.0

Lenjerie PUCIOASA pentru pat dublu de 2 persoane fabricata din bumbac satinat superior. Confectionata din bumbac satinat superior (50% bumbac 50% poliester) cu o textura fina moale si foarte placuta la atingere nu necesita calcare dupa spalare fiind tratata antisifonare. Materialul NU este lucios. Este usor pufos placut la atingere. Compozitia materialului: 50% bumbac 50% poliester Tip tesatura: Satinata Grosime material: 90 gr/m2 Densitate material: 110 TC Greutate produs: 2.3 kg Tara de .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie de pat din bumbac satinat superior cu 4 piese Rose Purple face parte din colectia de Lenjerie PUCIOASA pentru pat dublu de 2 persoane fabricata din bumbac satinat superior. Confectionata din bumbac satinat superior (50% bumbac 50% poliester) cu o textura fina moale si foarte placuta la atingere nu necesita calcare dupa spalare fiind tratata antisifonare. Materialul NU este lucios. Este usor pufos placut la atingere. Compozitia materialului: 50% bumbac 50% poliester Tip tesatura: Satinata Grosime material: 90 gr/m2 Densitate material: 110 TC Greutate produs: 2.3 kg Tara de …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna iulie valabile azi, 21 iulie 2019.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.

Fara comentarii recente.

Leave a reply