Lenjerie 3D pentru pat dublu din bumbac satinat cod CON32

Lenjerie de pat cu imprimeu 3D pentru pat de 2 persoane nesifonabila din bumbac satinat (30% bumbac si 70% poliester). Datorita tratamentului antisifonare si al materialului dens aceste lenjerii de pat sunt foarte practice. Materialul este ""plin"" si foarte placut la atingere.  Mod ambalere: husa din PVC cu capse Compozitie material: 30% bumbac + 70% poliester  INFO: Florile de pe imprimeu sunt de culoare mov-lila. Pachetul contine: - Cearsaf pat 230x240cm ±10cm (clasic fara elastic) - Cear.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Lenjerie 3D pentru pat dublu din bumbac satinat cod CON32 face parte din colectia de Lenjerie de pat cu imprimeu 3D pentru pat de 2 persoane nesifonabila din bumbac satinat (30% bumbac si 70% poliester). Datorita tratamentului antisifonare si al materialului dens aceste lenjerii de pat sunt foarte practice. Materialul este “”plin”” si foarte placut la atingere.  Mod ambalere: husa din PVC cu capse Compozitie material: 30% bumbac + 70% poliester  INFO: Florile de pe imprimeu sunt de culoare mov-lila. Pachetul contine: – Cearsaf pat 230x240cm ±10cm (clasic fara elastic) – Cear…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Lenjerie 3D pentru pat dublu din bumbac satinat cod CON32
Lenjerie 3D pentru pat dublu din bumbac satinat cod CON32
66.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo