Cuvertura si doua fete perna pentru pat dublu Ralex Pucioasa cod CRL8

Set cuvertură pentru pat dublu matrimonial + 2 fețe pernă confectionate din bumbac satinat (60% bumbac + 40 poliester) matlasate (umplutură poliester). Pachetul contine: - cuvertură 220x250cm ±10cm - fețe pernă 2 bucăți 50x70cm ±2cm Instrucțiuni de intreținere: - se spală la maxim 40°C automat pentru rezistența indelungată a culorilor vii. - nu se folosesc inalbitori chimici. - se recomandă a fi spălată inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă. .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Cuvertura si doua fete perna pentru pat dublu Ralex Pucioasa cod CRL8 face parte din colectia de Set cuvertură pentru pat dublu matrimonial + 2 fețe pernă confectionate din bumbac satinat (60% bumbac + 40 poliester) matlasate (umplutură poliester). Pachetul contine: – cuvertură 220x250cm ±10cm – fețe pernă 2 bucăți 50x70cm ±2cm Instrucțiuni de intreținere: – se spală la maxim 40°C automat pentru rezistența indelungată a culorilor vii. – nu se folosesc inalbitori chimici. – se recomandă a fi spălată inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă. …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Cuvertura si doua fete perna pentru pat dublu Ralex Pucioasa cod CRL8
Cuvertura si doua fete perna pentru pat dublu Ralex Pucioasa cod CRL8
117.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo