Cuvertura si doua fete perna pentru pat dublu Ralex Pucioasa cod CRL42

117.0

Set cuvertură pentru pat dublu matrimonial + 2 fețe pernă confectionate din bumbac satinat (60% bumbac + 40 poliester) matlasate (umplutură poliester). Pachetul contine: - cuvertură 220x250cm ±10cm - fețe pernă 2 bucăți 50x70cm ±2cm Instrucțiuni de intreținere: - se spală la maxim 40°C automat pentru rezistența indelungată a culorilor vii. - nu se folosesc inalbitori chimici. - se recomandă a fi spălată inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă. .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Cuvertura si doua fete perna pentru pat dublu Ralex Pucioasa cod CRL42 face parte din colectia de Set cuvertură pentru pat dublu matrimonial + 2 fețe pernă confectionate din bumbac satinat (60% bumbac + 40 poliester) matlasate (umplutură poliester). Pachetul contine: – cuvertură 220x250cm ±10cm – fețe pernă 2 bucăți 50x70cm ±2cm Instrucțiuni de intreținere: – se spală la maxim 40°C automat pentru rezistența indelungată a culorilor vii. – nu se folosesc inalbitori chimici. – se recomandă a fi spălată inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă. …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna octombrie valabile azi, 18 octombrie 2019.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.

Fara comentarii recente.

Leave a reply