Cuvertura pat King si doua fete de perna Nazenin din Jacquard Alona – Powder

Cuvertura din Jacquard cu broderie pentru pat dublu fabricata in Turcia de brandul Nazenin. Compozitie material: 60% bumbac 40% poliester Pachetul contine:  - cuvertura 260x260cm - 2 fete de perna 50X70cm Instrucțiuni de intreținere: - nu se folosesc inălbitori chimici. - se recomandă ca produsul să fie spalat inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă.  Pozele sunt cu titlu de prezentare astfel pot exista mici diferențe de nuanță in funcție de setările monitorului dvs. .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Cuvertura pat King si doua fete de perna Nazenin din Jacquard Alona – Powder face parte din colectia de Cuvertura din Jacquard cu broderie pentru pat dublu fabricata in Turcia de brandul Nazenin. Compozitie material: 60% bumbac 40% poliester Pachetul contine:  – cuvertura 260x260cm – 2 fete de perna 50X70cm Instrucțiuni de intreținere: – nu se folosesc inălbitori chimici. – se recomandă ca produsul să fie spalat inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă.  Pozele sunt cu titlu de prezentare astfel pot exista mici diferențe de nuanță in funcție de setările monitorului dvs. …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Cuvertura pat King si doua fete de perna Nazenin din Jacquard Alona – Powder
Cuvertura pat King si doua fete de perna Nazenin din Jacquard Alona – Powder
334.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo