Cuvertura pat dublu cu ciucuri Eponj Hasır – Red

108.0
Cuvertura pat dublu cu ciucuri Eponj Hasır – Red
Cuvertura pat dublu cu ciucuri Eponj Hasır – Red
108.0

Cuvertura cu ciucuri lucrata manual pentru pat dublu fabricata in Turcia de brandul Eponj. Compozitie material: 100% bumbac organic. Pachetul contine:  - cuvertura 200x240cm Instrucțiuni de intreținere: - nu se folosesc inălbitori chimici. - se recomandă ca produsul să fie spalat inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă.  Pozele sunt cu titlu de prezentare astfel pot exista mici diferențe de nuanță in funcție de setările monitorului dvs. .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Cuvertura pat dublu cu ciucuri Eponj Hasır – Red face parte din colectia de Cuvertura cu ciucuri lucrata manual pentru pat dublu fabricata in Turcia de brandul Eponj. Compozitie material: 100% bumbac organic. Pachetul contine:  – cuvertura 200x240cm Instrucțiuni de intreținere: – nu se folosesc inălbitori chimici. – se recomandă ca produsul să fie spalat inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă.  Pozele sunt cu titlu de prezentare astfel pot exista mici diferențe de nuanță in funcție de setările monitorului dvs. …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna iulie valabile azi, 5 iulie 2020.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply