Cuvertura pat dublu cu ciucuri Eponj Elmas Dark Blue

Cuvertura cu ciucuri lucrata manual pentru pat dublu fabricata in Turcia de brandul Eponj. Compozitie material: 100% bumbac organic. Pachetul contine:  - cuvertura 200x240cm Instrucțiuni de intreținere: - nu se folosesc inălbitori chimici. - se recomandă ca produsul să fie spalat inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă.  Pozele sunt cu titlu de prezentare astfel pot exista mici diferențe de nuanță in funcție de setările monitorului dvs. .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Cuvertura pat dublu cu ciucuri Eponj Elmas Dark Blue face parte din colectia de Cuvertura cu ciucuri lucrata manual pentru pat dublu fabricata in Turcia de brandul Eponj. Compozitie material: 100% bumbac organic. Pachetul contine:  – cuvertura 200x240cm Instrucțiuni de intreținere: – nu se folosesc inălbitori chimici. – se recomandă ca produsul să fie spalat inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă.  Pozele sunt cu titlu de prezentare astfel pot exista mici diferențe de nuanță in funcție de setările monitorului dvs. …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Cuvertura pat dublu cu ciucuri Eponj Elmas Dark Blue
Cuvertura pat dublu cu ciucuri Eponj Elmas Dark Blue
108.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo