Cuvertura pat dublu cu 5 piese din bumbac 100% cod EC10

100.0

Cuvertura pentru pat dublu confectionata din BUMBAC 100%.  Imprimeurile sunt realizate cu cele mai noi tehnologii astfel nu se decoloreaza la spalare daca se respecta instructiunile de intretinere. Pachetul contine: - cuvertura 230x250cm ±5% - 2 bucati fete de perne 60x80cm ±5% - 2 bucati fete de perne 55x55cm ±5% Instructiuni de intretinere: - se spala la maxim 40°C automat. - nu se folosesc inalbitori chimici. - se calca la maxim 90°C. - se recomanda a fi spalata inainte de prima utilizar.. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Cuvertura pat dublu cu 5 piese din bumbac 100% cod EC10 face parte din colectia de Cuvertura pentru pat dublu confectionata din BUMBAC 100%.  Imprimeurile sunt realizate cu cele mai noi tehnologii astfel nu se decoloreaza la spalare daca se respecta instructiunile de intretinere. Pachetul contine: – cuvertura 230x250cm ±5% – 2 bucati fete de perne 60x80cm ±5% – 2 bucati fete de perne 55x55cm ±5% Instructiuni de intretinere: – se spala la maxim 40°C automat. – nu se folosesc inalbitori chimici. – se calca la maxim 90°C. – se recomanda a fi spalata inainte de prima utilizar…

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna septembrie valabile azi, 20 septembrie 2019.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.

Fara comentarii recente.

Leave a reply