Cuvertura din pichet 200x235cm Bürümcük – White

Cuvertura de pat din bumbac 100% pichet Eponj. Compozitie material: 100% bumbac. Pachetul contine: - cuvertura pichet cu textura 200x235cm Instrucțiuni de intreținere: - nu se folosesc inălbitori chimici. - se recomandă ca produsul să fie spalat inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă.  Pozele sunt cu titlu de prezentare astfel pot exista mici diferențe de nuanță in funcție de setările monitorului dvs. .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Cuvertura din pichet 200x235cm Bürümcük – White face parte din colectia de Cuvertura de pat din bumbac 100% pichet Eponj. Compozitie material: 100% bumbac. Pachetul contine: – cuvertura pichet cu textura 200x235cm Instrucțiuni de intreținere: – nu se folosesc inălbitori chimici. – se recomandă ca produsul să fie spalat inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă.  Pozele sunt cu titlu de prezentare astfel pot exista mici diferențe de nuanță in funcție de setările monitorului dvs. …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna [luna] valabile azi, [date].

Cumpara acum!

Cuvertura din pichet 200x235cm Bürümcük – White
Cuvertura din pichet 200x235cm Bürümcük – White
83.0
Lasa-ne o parere

Leave a reply

Dormitoare moderne la preturi accesibile pentru casa ta
Logo