Cuvertura din pichet 200x230cm Eponj Frill – Coral

83.0

Cuvertura de pat din bumbac 100% pichet Eponj. Compozitie material: 100% bumbac. Pachetul contine: - cuvertura pichet cu textura 200x230cm Instrucțiuni de intreținere: - nu se folosesc inălbitori chimici. - se recomandă ca produsul să fie spalat inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă.  Pozele sunt cu titlu de prezentare astfel pot exista mici diferențe de nuanță in funcție de setările monitorului dvs. .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna februarie.

Cuvertura din pichet 200x230cm Eponj Frill – Coral face parte din colectia de Cuvertura de pat din bumbac 100% pichet Eponj. Compozitie material: 100% bumbac. Pachetul contine: – cuvertura pichet cu textura 200x230cm Instrucțiuni de intreținere: – nu se folosesc inălbitori chimici. – se recomandă ca produsul să fie spalat inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă.  Pozele sunt cu titlu de prezentare astfel pot exista mici diferențe de nuanță in funcție de setările monitorului dvs. …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna februarie valabile azi, 19 februarie 2021.

Cumpara acum!

Cuvertura din pichet 200x230cm Eponj Frill – Coral
Cuvertura din pichet 200x230cm Eponj Frill – Coral
83.0
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply