Cuvertura 200x220cm si doua fete de perna EnLora Home Minerva – Brown

108.0
Cuvertura 200x220cm si doua fete de perna EnLora Home Minerva – Brown
Cuvertura 200x220cm si doua fete de perna EnLora Home Minerva – Brown
108.0

Cuvertura de pat EnLora Home matlasata din microfibra cu aspect de bumbac. Compozitie material: 65% bumbac 35% poliester Pachetul contine: - cuvertura: 200x220cm - 2 fete de perna 50x70cm Instrucțiuni de intreținere: - nu se folosesc inălbitori chimici. - se recomandă ca produsul să fie spalat inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă.  Pozele sunt cu titlu de prezentare astfel pot exista mici diferențe de nuanță in funcție de setările monitorului dvs. .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Cuvertura 200x220cm si doua fete de perna EnLora Home Minerva – Brown face parte din colectia de Cuvertura de pat EnLora Home matlasata din microfibra cu aspect de bumbac. Compozitie material: 65% bumbac 35% poliester Pachetul contine: – cuvertura: 200x220cm – 2 fete de perna 50x70cm Instrucțiuni de intreținere: – nu se folosesc inălbitori chimici. – se recomandă ca produsul să fie spalat inainte de prima utilizare pentru o igienă corectă.  Pozele sunt cu titlu de prezentare astfel pot exista mici diferențe de nuanță in funcție de setările monitorului dvs. …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna septembrie valabile azi, 18 septembrie 2020.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply