Covoras de baie 67x120cm Beverly Hills Polo Club 313 – Red

142.0
Covoras de baie 67x120cm Beverly Hills Polo Club 313 – Red
Covoras de baie 67x120cm Beverly Hills Polo Club 313 – Red
142.0

Covoras de baie antideparant 67x120cm Beverly Hills Polo Club. Inaltimea firelor este de 11 5 mm iar inaltimea totala a covorasului este de 14mm. Compozitia materialului: 100% poliamida Producator: Beverly Hills Polo Club Tara de origine: Turcia Instructiuni de intretinere: - se spala automat sau manual la 40°C pentru rezistenta si intensitatea culorilor timp indelungat. - se recomanda a fi spalata inainte de prima utilizare pentru o igiena corecta. - nu se folosesc inalbitori .. Cele mai bune oferte lenjerii pat dormitor din luna [luna].

Covoras de baie 67x120cm Beverly Hills Polo Club 313 – Red face parte din colectia de Covoras de baie antideparant 67x120cm Beverly Hills Polo Club. Inaltimea firelor este de 11 5 mm iar inaltimea totala a covorasului este de 14mm. Compozitia materialului: 100% poliamida Producator: Beverly Hills Polo Club Tara de origine: Turcia Instructiuni de intretinere: – se spala automat sau manual la 40°C pentru rezistenta si intensitatea culorilor timp indelungat. – se recomanda a fi spalata inainte de prima utilizare pentru o igiena corecta. – nu se folosesc inalbitori …

Se potriveste in dormitor sau sufragerie aducand un plus de stil si eleganta in locuinta. Nu rata promotiile din luna august valabile azi, 10 august 2020.

Cumpara acum!

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply