DREAM SP2 dulap glisant stejar sonoma

1267
DREAM SP2 dulap glisant stejar sonoma
DREAM SP2 dulap glisant stejar sonoma
1267

dormitor dulap cu u?? glisant?, dimensiuni: 200/60/215 cm, material: PAL laminat / luciu, margini ABS, culori: stejar sonoma, * dulap f?r? cadru, cadru optional R-2

dormitor dulap cu u?? glisant?, dimensiuni: 200/60/215 cm, material: PAL laminat / luciu, margini ABS, culori: stejar sonoma, * dulap f?r? cadru, cadru optional R-2.

Este un produs de mobilier din categoria dormitor, acum la un pret redus in luna septembrie. Nu rata ofertele de azi, 23 septembrie 2020.

Vezi oferte!  

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun
Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.
Fara comentarii recente.

Leave a reply