DREAM SP2 dulap glisant alb / oglinda

1685

dormitor dulap cu u?? glisant?, dimensiuni: 200/60/215 cm, material: PAL laminat / luciu, marginiABS, culori: alb + oglinda, * dulap f?r? cadru, cadru op?ional R-2

dormitor dulap cu u?? glisant?, dimensiuni: 200/60/215 cm, material: PAL laminat / luciu, marginiABS, culori: alb + oglinda, * dulap f?r? cadru, cadru op?ional R-2.

Este un produs de mobilier din categoria dormitor, acum la un pret redus in luna noiembrie. Nu rata ofertele de azi, 23 noiembrie 2019.

Vezi oferte!  

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun

Patura pufoasa cocolino cu Mos Craciun. Paturile aduc un plus de excentritate si dinamism dormitorului dumneavostra reprezentand un element esential in design-ul caminului prin forma culoare modelul discret in relief (grofat). Paturile reprezinta alegerea ideala atat pentru redecorarea dormitorului daca este folosita ca o frumoasa cuvertura de pat cat si pentru schimbarea aspectului livingului daca este utilizata ca protectie de canapea . De asemenea-cu ajutorul acestui produs de interior- va puteti cuibari cu persoanele dragi in ..Cele mai bune oferte lenjerii pat pentru Craciun.

Fara comentarii recente.

Leave a reply